Breaking changes

Vi ændrer løbende vores løsninger, og det kan have indflydelse på den måde, du som forhandler skal interagere med vores systemer på. Herunder kan du se, hvilke ændringer vi har planlagt.

ÆndringBeskrivelse
Forhandlers mulighed for at hente token ved overgang til forhandlerhåndtering bortfalderMed virkning fra fra den 30. juni 2025 vil det ikke længere være muligt, at man som forhandler kan flytte en registrant til forhandlerhåndtering uden at hente et token. Efter denne dato vil det være nødvendigt, at registranten selv henter dette token på Punktums dk's hjemmeside.
Det bliver påkrævet, at alle forhandlere understøtter aftaleindgåelse med Punktum dkFor at simplificere vores proces og gøre købsoplevelsen så brugervenlig som mulig udfaser vi flow 2 ved registrering af domæner.Der er i dag to metoder for aftaleindgåelse. Forskellen imellem de to metoder er beskrevet på linket herunder. De to flows blev etableret i 2018 for at give mulighed for at man som forhandler også kunne varetage registrantens aftaleindgåelse med Punktum dk samtidig med forhandlerens indgåelse af aftale med registranten. Langt de fleste forhandlere understøtter i dag den model, hvor aftaleindgåelse sker hos forhandleren. Læs mere her. Den endelige dato for hvornår det, der omtales som metode 2, udgår meldes ud med 6 måneders varsel i forbindelse med projektet med ny portal.
DSU og NSU opdateringFra 1. juli 2024 vil vores DS-updateservice (DSU) blive lukket ned. Punktum dk vil koordinere direkte med tilbageværende brugere på NS-updateservice (NSU) og melde en lukning ud tre måneder før.