Oplysninger om registranter

Vi samler oplysninger om alle registrerede .dk-domæner. Nogle af de oplysninger kan du selv finde, og andre skal du anmode om at få udleveret.

Urigtige oplysninger

Har mistanke om, at en registrants WHOIS-oplysninger ikke er retvisende?

Læs mere
Handel mellem kvinde og mand

Find oplysninger i whois-databasen

Her findes fx kontaktoplysninger på registranten og domænets oprettelsesdato.

Søg domæne
Multiteaser - søg domæne

 

Udlevering af oplysninger, som ikke findes i whois-databasen

For at få udleveret oplysninger, der ikke findes i whois, skal du have en retlig interesse. Der er tale om en retlig interesse, når oplysningerne f.eks. har betydning for udfaldet af en retssag eller et erstatningskrav. Læs mere her.

Oplysninger til offentlige myndigheder

Vi kan udlevere oplysninger om registranter til en række offentlige myndigheder.

Hvis du har brug for at få udleveret konkrete oplysninger, hvor du ikke selv er registrant, skal du, hvis du er en offentlig myndighed, udfylde denne kontaktformular.

Her kan du læse mere om, hvilke offentlige myndigheder vi udleverer oplysninger til.

Brug for oplysninger om eget domæne?

Du kan finde oplysninger om dit domæne ved at logge på vores selvbetjening. Se hvad du kan gøre, hvis du har glemt dine login-oplysninger her.

Hvis du har brug for oplysninger, der ikke er offentligt tilgængelige f.eks. om din egen historik hos os, kan du bede om at få dem udleveret. Det gør du ved at udfylde kontaktformularen her.

Brug for oplysninger om en andens domæne?

Hvis du ønsker oplysninger om et domænenavn, som ikke er dit, er det vigtigt, at du dokumenterer en retlig interesse, da vi ellers ikke udleverer oplysninger.

Der er f.eks. tale om retlig interesse, når oplysningen har betydning for udfaldet af en retssag eller et erstatningskrav, eller hvorvidt man kan starte en sag hos en klagemyndighed. Læs mere her.