Far og datter med device

Vi skifter navn til Punktum dk

3. maj 2023

Siden 1999 har vi varetaget .dk, og vi har i alle årene heddet DK Hostmaster. Nu er tiden kommet til, at vi skal hedde noget, som mere præcist fortæller, hvad vi laver.

Derfor har vi skiftet navn til Punktum dk.

Alle danske domæner ender med .dk, og derfor er det nemt at forbinde navnet Punktum dk med os.

Ny opgave med at skabe et sikkert internet 

Vores oprindelige navn stammer fra en anden tid, hvor vi kun havde én vigtig opgave, nemlig at passe på de servere, der sørgede for, at man kunne finde frem til det rigtige sted på nettet, når man brugte et .dk-domænenavn. Sådan er det ikke mere.

I dag gør vi mere end det, og vi har over de seneste år gradvist taget et større ansvar for, at den danske del af internettet bliver mere sikker. Det har vi bl.a. gjort ved at lave identitetskontrol på alle, der har et domænenavn og ved lanceringen af værktøjet www.sikkerpånettet.dk.

Det vil vi fremover lave mere af - både til dem der har et .dk-domænenavn og dem, der bruger .dk-domænenavne. Og derfor er det vigtigt, at alle kan forbinde os med det, vi laver.

Alt ved det gamle – næsten..

Navneskiftet vil ikke få nogen praktisk betydning for dig, der har et .dk-domæne. Du skal blot vænne dig til at modtage e-mails fra Punktum dk i stedet for DK Hostmaster og til vores nye hjemmesideadresse www.punktum.dk.

Vores logo er det samme, som det har været de sidste mange år.

Vi har nu skiftet navn til Punktum dk og siger farvel og tak til navnet DK Hostmaster, der har tjent os godt i den tid, det passede til.

Det meste er, som det var før - men nu passer vores navn til vores tid og til det, vi laver.

Vi er nemlig hele Danmarks .dk